27 Temmuz 2009

YENİ RAKI

Yobaz, karaktersiz, beceriksiz, cibilliyetsiz ve art niyetli şahıslara verilmiş güzel bir cevabın, bir bakıma suratlarına "Öyle göte böyle yarrak !!!" diye haykırışın, zekice bir tasarımın resmidir aşağıdaki.

Ne diyorsun diyenler, "çocuk sağlığı, alkolizm, vs vs.." gibi yalanlarla donatılarak çıkarılan içki reklamları ile ilgili kuralları bir zahmet incelesin. Despot tavrım, kimilerine göre zorba kişiliğim ile de şunu açıkça söylüyorum ki; bana bu kuralları savunacak tek bir kişi varsa karşıma çıkmasın. 70'liğin boyutlarını hiç bu kadar acı şekilde tecrübe edemeyeceklerinin garantisini veririm.

2 yorum:

trapano

bu konuya değinmen süper ama bence hafif olmuş, çok daha ağırını hakediyorlar orospu çocukları... belki de mutlulugun resmi olan rakı balığı sansürlediler piç kuruları. cumhuriyet mitinglerine katılmadım ama bunun için yürüyüş düzenlenirse mutlaka katılırım

çölde gezen

@trapano
şerefsiz piçler hakkında çok daha ağır sözlerim var ve bunları kullanmaktan asla kaçınmayacağımı bilirsin ancak bu yazıda asıl amacım aslında verilen cevabın güzelliğiydi. asıl konu olarak o götlerine sokmak istediğim saçma sapan kuralları olsaydı hepiniz ağzımın bozukluğu ile şenlenebilirdiniz.
umarım yorumda kullandıklarım az da olsa ağırlık katmıştır yazıya. :)

Herkes Yazıyor  © 2009