23 Temmuz 2009

müthiş







takımda hava güzel, formalar güzel fenerbahçem herşeyden güzel... favorim herzaman sarı lacivert çubuklu formadır, arma formaya bayıldım, 2. formamız sarı beyaz olarak gelenekselleşmesi lazım...

5 yorum:

Suda Balık

blog kardeşliği tamam da..
aynı yazı?.. Çok ayıp!

Bitirme tezinden öğrendiğinin aksine sarı-beyaz ile sarı-lacivert çubuklunun yerini değiştirdiğinde anlam farklılaşmıyor...kendinden plegiarism yapmışsın...ehehe

çölde gezen

@trapano
tamam formalar güzel. tamam takımda da hava güzel, antremanlarda çifte telli-çayda çıra falan. o da güzel. ama bana ilk hedef lig şampiyonluğu açıklamasını anlat. bu hedef küçültmenin sebebi nedir? 5 yıl önceye geri dönmekte ki amaç nedir?
daum hem ilk hedef lig şampiyonluğu diyor, hem de fb manu gibi bayern gibi büyük bir takım diyor. bana burdaki tezatı anlat. gerçek bir fb taratarı olan senin fikrin ne bu konuda onu öğrenmek isterim trapano.

trapano

@suda balık
plegiarism

@çölde gezen
daumun dünkü açıklamasına kadar, benim açımdan bir sorun yoktu açıkçası. çünkü 3yıl lig şampiyonluğunu garantileyecek bir kadro kuruluyorsa avrupada da başarı gelir diye düşünüyordum. avrupa kupalarıyla fortise aynı gözle bakılması beni üzdü. diyecek birşeyim yok. inşallah kurulan kaliteli kadro avrupada başarılı olur da herkes aziz yıldırımla tesadüf diye dalga geçer... benim işime gelir.

berthelemy

bu adidas bizimle dalga geçiyor resmen. bize kabataşta caminin yanındaki amcanın sattığı 7. sınıf formalardan yaparken fenere verdikleri formalara bak. abdullah kiğılı gibi bi adam bulundurmak gerek demekki kulüpte. bu arada trapano formalar güzel eyvallah da takımdaki havanın güzel olduğunu nerden biliyosun? lunaparka gittiler diye mi?
@çölde gezen
ilk hedef lig açıklamasında bi sorun yok. avrupa ligi anca masraf. zenit shakhtar falan kazanıyo işte. ama ligde şampiyon olursan clye direk katılıyosun 15 mil euroyuda cebe indiriyosun. yeni format kalite getirirmi bilmem ama avrupanın iyi takımları için angarya bu kupa. fener için bile angarya yani düşün artık.

trapano

@berthelemy
24 saat fenerbahçeyi takip ediyorum. bi tek yatak odası kameraları eksik, ayrıca geçen seneyle kıyaslarsan bunu sen bile görebilirsin beşiktaşlı olarak. bu yıl ligin her açıdan en iyi takımının fenerbahçe olduğunu düşünüyorum. bu yıl hiç olmadığım kadar iddalıyım. beni bilenler farketmiştir. gözü dönmüş haldeyim.

Herkes Yazıyor  © 2009