29 Temmuz 2009

Anderlecht - Sivasspor

Turkcell Süper Lig'de diğer takımlara göre sahip olduğu fiziksel güç ve sert futbolu ile liderliğe oynayan Sivasspor, adımını Edirne'den dışarı attığı gibi dağıldı. Demek ki neymiş, ligimiz fiziksel açıdan oldukça alt düzeydeymiş, demek ki neymiş Avrupa farklı bir arenaymış veyine demek ki neymiş 3 büyükler haricinde Avrupa'da az da olsa umutlanmamızı sağlayacak birşeyimiz yokmuş.

Bu arada başta resimdeki kaptan Hayrettin öncülüğünde çirkefe yatmaya çalışan Sivaslı oyuncuları da bu tavırlarından ötürü tebrik ediyorum. Afferin size.

Şimdi geldik asıl konuya. Açıkçası Sivasspor çok da sikimde değildi, bana bu yazıyı yazdıran; bir alttaki postta görünen ve ağzımı sulandırıp halen daha uyumamı engelleyen o mis gibi, sulu ve leziz bifteği görmeye daha fazla dayanamamamdır. Bunu kendime yapamam. Bloğu her açısımda karşımda onu görmeye dayanamam. Bu çok fazla...

3 yorum:

Adsız

http://1.bp.blogspot.com/_3UsyrJWQDjw/SnAV0C96tBI/AAAAAAAACNI/oPLmgm4bKfs/s1600-h/svs.jpg

adam bu işi biliyor.

trapano

gitsin iddaa oynasın

Adsız

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Herkes Yazıyor  © 2009