27 Haziran 2009

Öyle ya da böyle - 17.6.9

Her çarşamba 21:00'de yayınlanan seçenek yanılsamalı despot radyo programı "öyle ya da böyle" siz gelmiyorsunuz diye sizin ayağınıza geldi. Hem de 192 kbps kalitesinde.

Rapidshare Collector's Account alarak aşmaya çalıştığım 10 download barajının sınırlarını bilmediğimden; sadece sınırlı sayıda insanın sahip olabileceği bu müthiş programın linkinin çalışması için yazarsanız yazmanız; okuyucuysanız izlemeniz gerektiğini dikkat çekmeyi kendime görev bilirim.

Öyle Ya Da Böyle / 17 Haziran 2009


En taze, 17 Haziran 2009 tarihli programın playlisti şu şekilde:

Led Zeppelin - Black Dog
Janis Joplin - Try (Just A Little Bit Harder)
Nouvelle Vague - Master & Servant
The Sunday Drivers - Paranoid
Pavement - Shady Lane
Bonnie 'Prince' Billy - My Life
Mist - Heart Surgery
Stina Nordenstam - Parliament Square
Nekropsi - Ebo
ZEN - Bu Dünya Benim Dünyam
Gravenhurst - Down River
Replikas - Zift

LOKAL UYARI!!!
Lüften taşınabilir müzik çalarınızı kullanırken kaldırımı terketmeyiniz. Kaldırımı kullanmanın imkansız olduğu durumlarda ise her 15 saniyede bir başınızı 135 derece sağa veya sola çevirerek arkanızı kontrol ediniz. Kontrol işleminin bittiğine kanaat getirdiğinizde; başınızı çabuk ancak telaşlanmadan; daha önce çevirdiğiniz yönün tersi istikamette yine 135 derece çevirerek "düzgün" diye tanımlanan konuma getirmeyi unutmayınız. Bu sayede halk tabiri ile "ön"ünüzü de verimli şekilde kullanarak nahoş durumların oluşmasını engelleyebilirsiniz.

Kurallara uygun, tehlikesiz ve keyifli dinlemeler herkesin hakkı diyorum son söz olarak. Programı beğenmeyenler içinse alternatif sunmam beklenmemeli.

3 yorum:

çölde gezen

kim bilir kaç kişiden asla kıramayacağın istekler aldın, hayranlarının talepleri arttı ki bu güzide program arşivini paylaşmaya karar verdin? hem de 192 kbps ve 87 mb.
ne o işler kesat mı bu ara?

trapano

"sadece sınırlı sayıda insanın sahip olabileceği bu müthiş programın linkinin çalışması için yazarsanız yazmanız"

evet sınırlı
müthiş? tartışılır
evet despot

Suda Balık

@çölde gezen
Sorma...Kızların ilgisi azaldı. Msn'ine ekleyen kalmadı. Harcanıyorum; bari harcayan ben olayım dedim.

@trapano
Subjektif yorumlarla programıma leke sürmene izin vereceğimi sanıyorsan çok yanılıyorsun. Tartışılacak bir durum yok ki ortada...Öyle değil mi ama?

Herkes Yazıyor  © 2009