1 Aralık 2009

bayram menüsü

kahvaltı:
önceki günden kalan humus, süzme yoğurt, abağannuç ile güne başlangıç. hemen ardından besleyici ve kan yapıcı özellikleriyle dalak ve böbrek.

öğlen:
ciğer şiş ve kebap yanında sindirime yardımcı yeşil efe rakısı.

akşam:
içli köfteli çorba ve yanında oruk.

gece:
nargile ve çay

gülen koyun görülmemesine rağmen kesilecek koyunun bakışlarına anlam yüklendiği ve kurban bayramının iyiliğinin tartışıldığı bir ortamda tartışmaya son verecek menüyü paylaştım...

5 yorum:

Adsız

trapano kardeşim iyi yapmışsın kurban bayramının iyiliğini tartışabilen densizlere, eline sağlık. yani ne yapsın bu müslüman toplumu? bazı kendini bilmeyenler yüzünden Allah'ın emrettiğini yerine getirmesin mi? yapacak işiniz gücünüz kalmadığında anlam yükleyecek ve yorum yapacak başka şeyler bulun kendinize. kendiniz gibilerle tartışın bunları, insanları yönlendirmeye kalkmayın. neyse, trapano'nun yazısına yorum yapacakken bazı işsizlere isyan ettim, kusura bakma trapano. bu arada "efe" diye rakı olmaz, erkek ismi konulmalı eğer insan ismi verilecekse. mesela "cengiz" iyi bir örnek olabilir.

-2

"insanları yönlendirmeye kalkmayın."

olayın bütün amacı bu değil miydi? yönlendirilmek.

Adsız

evet aynı şeyi söylüyorum hatta biraz daha iyisini söyleyeyim de tam olsun: "insanları yönlendirmeye kalkmayın ey işsiz güçsüzler."

trapano

ahahaha damadı blogumuzda görmek isterim. fikir ve görüşleriyle apayrı renkler ve tartışmalar katacaktır.
yalnız damat bey kurban bayramının dini tarafından değilde et konusunda tartışılmasına karşıyım ben onu da belirteyim ahaha

-2

ben de daha açığını söyleyeyim, anlaşılmamış:

"namaz kılarken arkanı ne tarafa döneceğin bile söylenirken, daha ne kadar yönlendirilebilirsin ki ey cemaat?"

Herkes Yazıyor  © 2009