28 Kasım 2009

Boğazın İncisi - Kurban Kanı

Vejeteryan değilim, hatta olanlar hakkında kötü görüşlere de sahibim. Gerek kurban bayramı amaçlı olarak gerekse de sadece et yemek amaçlı olarak çeşitli hayvanların kesilmesine de gayet olumlu bakabilirim. Ancakkk;

Bugün gittim, kendi gözlerimle gördüm. O güzelim boğazın mavisi bok gibi bir kanlı kahverengiye dönmüş. Sonra tekrar televizyonlarda izledim. Sırf boğaza akan o kanları değil, buldukları ilk boş yerde aldıkları hayvanı kesen orospu çocuklarının bıraktıkları artıkları.

Lafı hiç uzatmadan içini döküp kaçıcam. Bundan sonrası tatsız olabilir lilapause ( eğer okuyorsan tabi);

Kendisini ibadet ediyor sana orospu çocukları; sizin din anlayışınızı ve ibadet şeklinizi sikeyim. İslam bu mu lan? Böyle mi yaşıyorsunuz dininizi. Sonra göbekler çatlasın millete İslamı ve Türkiye'yi aslında böyle değiliz diye anlatmak için. Gebe hayvan kesmekten ve kesilmesi için satmaktan kaçınmayan sizlerinde amınıza koyayım. Ve son sözüm, trafik zart zurt vs için sık sık kulaklarını çınlattığım belediye sorumlularına. Çok mu zor lan zabıta ekipleri ile denetimi iyice sıkılaştırmak. Hem zaten doğru dürüst birşey kazanamayan hayvan satıcılarından, güvenliklerini bile sağlamadığın halde, aşırı miktarda paralar al, hem de basit bir organizasyonu dahi yapamamana rağmen kesim için halktan para al.

Hadi bol bol et yiyin, löp löp et olsun sizlere de. Öptüm sizi.

0 yorum:

Herkes Yazıyor  © 2009