2 Kasım 2009

güzel güzel


tv - ercan saatçi-metin özülkü gs küfür ediyorlar! izlesene.com

videodaki adamları hiç sevmem ama komikler ya

3 yorum:

Zaphod

şarkıcılıktan spor yorumculuğuna geçiş, dönüşümlerin en acınası olanı herhalde ki bu ikiliden bu denli nefret ediyorum. başka açıklama bulamıyorum çünkü müzik kariyerlerini sürdürdükleri esnada yalnızca hazetmiyordum ama spora el attıkları andan beri ikisine de kin besler oldum.

bir de ben şu paragrafı yazarken ilahi bir güç, kafamı sesi kapalı ama ışık üretmeye devam eden televizyonuma çevirdi ve "bundan tiksinen bundan da tiksindi" dercesine garip surat hareketleri yapan sertap ereneri gösterdi bana. spor yorumu yapmasa da yapmış kadar tiksiniyorum ondan da.

çölde gezen

şarkıcılıktan spor yorumculuğuna geçmeye itirazım yok, beni ilgilendirmez. kişilerin ünlü olmaları küfür etme özgürlüklerini ellerinden almamalı, küfürleşmelerine de itirazım yok yani, beni ilgilendirmez. ancakkkkkk ercan saatçiye olan nefretimin büyüklüğü sağlamdır. "tipine gıcığım" diyip geçebileceğim türden.

@lilapause
kusura bakma...

-2

canlı yayında konuğun "nası siktik gassarayı" diyecek, sen de kendini "hea amuğa koduh" demekten alamayacaksın.. nası bi odunluk lan bu.

Herkes Yazıyor  © 2009