11 Ağustos 2009

Abi lazer nerde uçak geliyo...

Türkler'e atfedilen genellemeleri her zaman sonuna kadar destekleyip milliyetçi takılanları oracıkta göt etmek için yalan mı lan dünyanın neresinde gördün ..... yapan birini diye celallenip boşluğu olabildiğince çok örnekle doldurmaya çalışırım.

Sağolsun Avustralya'ya öğrenci olarak gitmiş Mehmet Akyildiz ve Irfan Bozan adlı iki milli apaçimiz noktalı bölgeleri doldurmam için tabiki alanında yeni bir örneğe imza atmışlar.

Kaynak şöyle diyor: "A FORMER Turkish soldier living in South Australia on a student visa allegedly has shone a laser pointer at a Qantas jet above Willunga, temporarily blinding its pilot."

Ntv Radyo'da sabah dinlediğime göre bu iki denyo uçak pistinin ordaki yoldan arabayla geçiyorlarmış ki bence baya planlı bir şekilde pusuya yatmışlar ve uçak inerken pilota lazer tutmuşlar. Gerçi eldeki azcık titremeyle havada resim çizmeye başlayan o lazeri pilotun gözüne nasıl tutturmuşlar orası da bir muamma olsa da pilot da baya tanju(eskiye gönderme) kıvamında kokpitte "kör oldum" nidalarıyla kendini yerlere atlamış gibi geldi bana.

Sonuç olarak bunlardan arabayı kullanan, arkadaşını oracıkta satıp kefaletle affedilse de snipercı gencin önünde ömür boyu hapis tehlikesi varmış.

Bilmiyorum eğer uçak düşseydi "I know what you did last summer" kıvamında "tamam abi bu konudan bir daha bahsetmiyoruz" diyip kendilerini alkole mi vereceklerdi yoksa işeyene kadar gülecekler miydi ama ben o gerizekalıların hapse girerken ki bok olmuş suratlarını görüp gülmeyi çok isterdim.

2 yorum:

çölde gezen

genellemelere karşı olmamamın yanında milliyetçi de takılmam ancak bilgi eksikliği var zaphod. evet iki türk apaçisi dangozluk yapmışlar ancak esas elemanın ömür boyu hapis yeme tehlikesi Avustralya'da daha önce bazı gerizekalıların da bu işi yapmasıymış. o gerzekler pilotlar tarafından şikayet edilince hükümette lazeri yasaklamış, hatta silah saymış.
işte bu sebepten, aslında bizim türkler iki kere gerizekalı oluyor ama yine de "dünyanın neresinde gördün.... yapan" bu kez olmadı malesef.

-2

"Türkler'e atfedilen genellemeleri her zaman sonuna kadar destekleyip milliyetçi takılanları oracıkta göt etmek için yalan mı lan dünyanın neresinde gördün ..... yapan birini diye celallenip boşluğu olabildiğince çok örnekle doldurmaya çalışırım."

bu cümle beni o kadar yordu ki gerisini okuyamadım.. noktalama işareti istiyoruz.

Herkes Yazıyor  © 2009